Accessories til hele familien

Der er gode grunde til at kigge ind hos regovs.dk - paraplyer mod den danske regn, smukke sjaler mod kølige vinde og mange andre gode sager og tilbehør.

Paraplyer

Lige her finder du kvalitets paraplyer, som kan klare både regn og rusk, og der er virkelig fine muligheder for høj kvalitet til lave online priser hos regovs.dk. Der er en god grund til, at paraplyer sælges i stort antal på vores breddegrader. Vores omskiftelige klima, hvor bygerne kan kommer over os ude fra det omgivende hav, gør at mange mennesker næsten altid har en paraply med sig. Det er en rigtig god ide at have en slags paraply i bilen, en anden og mindre type paraply i tasken, en paraply på jobbet. Hos regovs.dk har vi samlet et stort udvalg af paraplyer, som alle holder den gode kvalitet. Farver, mønstre og helt ensfarvede paraplyer til damer og herrer til priser, hvor alle kan være med.

 

Sjaler

Se de mange smukke sjaler i forskellige farver og mønstre online på regovs.dk. De lækreste blødeste kvaliteter, som passer både til de kølige sommeraftener hjemme og på ferien sydpå og vinterkulden, som nemt kan holdes i skak med sjaler i Alpaka uld eller uld og silke, som Pashmina sjalerne er fremstillet af. Regovs.dk har samlet et væld af smukke sjaler i luksus kvalitet til priser, der ikke findes bedre. Ægte Pashmina sjaler fra Nepal hører til de fineste, blødeste og smukkeste sjaler, og da de er lavet af fin uld og silke, fylder de ikke ret meget, selvom de lunende egenskaber er helt i top. Sjalerne kan nemt ligge foldet sammen i en lille taske, så de er lige ved hånden, og det florlette materiale gør, at sjalerne falder smukt i bløde folder om halsen eller skuldrene. Det samme gælder for Alpaka sjaler, som er lavet af den fine uld fra alpakaen, som er en slags lama, der lever højt oppe i Andesbjergene i Sydamerika.

 

www.regovs.dk/

Se det hele på www.regovs.dk/, hvor vi har samlet et stort og alsidigt udvalg af sjaler, tasker, handsker, bælter, smykker og meget mere.

Kategorier