Performanze.dk - Salgstræning, kompetenceudvikling og organsationsudvikling online

Hos Performanze kan du og din virksomhed få stort udbytte af de forskellige former for salgstræning, der tilbydes. Hos Performanze lægges stor vægt på, at deltagerne aktiveres i læringsprocessen, således denne bliver relevant og involverende for dem.

Salgstræning - opnå flyvende resultater

Hos Performanze arbejder man desuden med forskellige læringsformer, så uanset om I er til Facilitated Gaming, salgstræning med App's eller den mere klassiske form for salgstræning, findes det hele hos Performanze. Performanze har mange års erfaring inden for salgstræning og ved derfor, hvad der virker. Kontakt Performanze for nærmere info om de forskellige moduler inden for salgstræning og så er du og din virksomhed hurtigt flyvende med super resultater på bundlinien som følge.

Organisationsudvikling

I takt med at verden - ,og dermed de spilleregler man som virksomhed er oppe imod - ændres, er man løbende nødt til at kigge indad for at lave et tjek på, om man som virksomhed er gearet til nutiden og ikke mindst fremtiden. Med et forløb i organisationsudvikling hos Performanze tages der udgangspunkt i Extended learning tankegangen og den bagvedliggende teori omsættes til praksis, således det giver mening i forhold til lige præcis den hverdag, I som virksomhed lever i. Extended learning benytter sig af mange kommunikationsformer samt formidlingsformer og udviklingsprocessen gøres dermed nærværende og meningsfuld for deltagerne.

Kompetenceudvikling - bliv gearet til jeres strategi

Hos Performanze kan du få et forløb i kompetenceudvikling. Er målsætningerne for virksomheden ændret, kræver det i høj grad, at medarbejderne er med på disse forandringer og ikke mindst, at de er klædt på til forandringerne. Med et forløb i kompetenceudvikling kan I som virksomhed sikre, at medarbejderne er gearet til den nye strategi og at der dermed kan løftes i flok med flotte resultater som en naturlig følge heraf. Virksomheder er i sidste ende et produkt af de kompetencer, der er ansat i organisationen og det er derfor essentielt, at man fra tid til andet bruger tid og ressourcer på kompetenceudvikling

Salgstræning, organisationsudvikling samt kompetenceudvikling er blot nogle af de discipliner, Performanze kan træne dig og din virksomhed i, så kontakt Performanze for yderligere detaljer.

 

 

Kategorier