Makogpar.dk - Teambuilding og oplevelser i autentiske rammer

Nogle teambuilding-aktiviteter kræver kun ganske få remedier og nogle engagerede deltagere - andre vinder ved at rammerne udtrykker en særlig autencitet og underbygger den konkrete aktivitet. Mak&Par har et tæt samarbejde med Dragør Fort hvor rammerne er perfekte for snart sagt enhver form for teambuilding i storKøbenhavn og teamevents.

Dragør Fort er bygget i begyndelsen af forrige århundrede og fungerede i mange år som en del af det militære forsvar af København, og er siden overgået til privat eje. Efter en nænsom renovering er det nu et unikt kursus og konferencested, hvor der er plads og rum for mange spændende aktiviteter.

- Det giver en særlig oplevelse når man skal en tur gennem de mørke og fugtige gange for at løse det mysterium, der er grundlagt for en teambuilding-øvelse. Det autentiske og udfordrende styrker teamet og understøtter den gode oplevelse, siger Jimmy Schiøth, der driver teambuilding virksomheden Mak&Par.

Netop fordi fortet er så nænsomt renoveret og samtidig har formidabelt gode udendørs faciliteter i tilgift, kan det danne ramme om såvel de enkle og traditionelle teamudviklings aktiviteter som de store og spektakulære arrangementer som Da Vinci Koden, Murder Mystery og andre spændende og udfordrende events.

- Man kan opnå en oplevelse, som jeg godt tør påstå er helt unik. En oplevelse som deltagerne vil huske som et positiv og udviklende element, understreger Jimmy Schiøth.

Kategorier