Få oplevelser med teambuilding, team og firma events, teamudvikling mm. online

Hos Mak & Par kan du få oplevelser i firma regi i form af teambuilding, team & firma event samt teamudvikling. Der er mange muligheder for oplevelser, når du lægger det i hænderne på Mak & Par, så kig nærmere på Mak & Pars site og bliv inspireret til jeres næste firmaevent.

Motiverede medarbejdere

En af fordelene ved at lave en firmadag med sjovt og inspirerende indhold er, at der kommer mere motiverede medarbejdere ud af sådan en dag. Teams bliver mere sammenrystede og potentielle konflikter forsvinder som ofte som dug for solen efter sådan en dag. Hos Mak & Par er koncepterne inddelt i tre hovedområder - firma event, teambuilding og teamudvikling - og I kan som virksomhed således nemmere finde ud af, hvilket koncept, der passer bedst til jeres behov.

 

Team firmaevent

Firma event tager udgangspunkt i, at I skal have en sjov og positiv dag i fællesskab. En vellykket firma event vil som oftest medføre et bedre arbejdsklima efterfølgende og i sidste ende kan I som virksomhed drage nytte af dette i form af mere positive og produktive medarbejdere. Hos Mak & Par har man stor erfaring i team firmaevent og der er allerede mange afprøvede koncepter at vælge i mellem og du kan læse meget mere om de enkelte koncepter på sitet under menuen firma event.

 

Gokart på firmaturen

Er I som virksomhed til fart og adrenalin kick, er gokart på firmaturen værd at overveje. Omend man sidder enkeltvis bag rattet, kræver det en holdindsats at få succes og vinde over de konkurrerende teams. Gokart på firmaturen er en rigtigt god form for teambuilding og der er garanteret adrenalin kick og høje tilråb til kollegaerne om at gi' den gas - en sjov og anderledes dag, så kig nærmere på sitet for yderligere info om de forskellige muligheder, der er for gokart på firmaturen.

Kig nærmere på Mak & Pars udbud inden for oplevelser til jeres næste firma event - der er en masse oplevelser at vælge imellem, heriblandt gokart på firmaturen.

Kategorier