Garmin Edge 1000 og en cykelkæderens box online hos Jensen Cykler

For nogle er cyklen et dagligt transportmiddel til og fra arbejde og for andre er det et stykke motionsudstyr. Når cyklen bruges på forskellige måder kan der også være forskellige behov for tilbehør og udstyr. I den ene ende af skalaen ligger eksempelvis kædepleje med cykelkæderens box og i den anden ende en Garmin Edge 1000. Find mere info hos Jensen Cykler.

Jensen Cykler

Plej cyklen med en cykelkæderens box

For alle cykler gælder det, at de bevægelige dele kræver vedligehold og pleje for at holde længere – dette gælder også kæden. Til vedligehold af cykelkæder er det værd at investere i en cykelkæderens box. Med en cykelkæderens box er det nemlig let at fjerne fedt og olie og man kan derved forlænge levetiden på sin cykelkæde. En cykelkæderens box fungerer ved at man sætter den uden på kæden, og når man skubber pedalerne baglæns vil kæden blive renset ved hjælp af kæderensen og de børster, der er monteret inde i boksen. Ud over at det altid er en god idé at pleje og rense sin cykelkæde er fordelen ved en cykelkæderens box at det er en let måde at rense kæden uden at man selv bliver beskidt af olie og fedt. Læs mere på jensencykler.com.

Garmin Edge 1000 cykelcomputer til den ambitiøse cyklist

Hvis cyklen bruges til det formål at motionere og cykle lange ture på landevejene, så kan det være relevant med tilbehør som en Garmin Edge 1000 cykelcomputer. Når man giver den gas på cyklen kan man med en Garmin Egde 1000 holde styr på rigtig mange detaljer omkring cykelturen, og den kan hjælpe med at planlægge en god cykelrute. Ud over at man med denne cykelcomputer kan holde øje med sine præstationer på cyklen, kan man også bruge den til at presse sig selv. Når al aktivitet registreres med Garmin Edge 1000 kan man hele tiden være i konkurrence med sig selv om at blive bedre, cykle hurtigere eller cykle længere. Disse sælges hos Jensen Cykler.

Kategorier