Danmarks største udvalg af klatreudstyr

Peak Sport er hele Danmarks online klatreforretning. Det er stedet du kan finde et af Danmarks største udvalg i klatreudstyr med alt indenfor klatreseler og klatrereb. Det er selvfølgelig også altid et udvalg som er kvalitetssikret, så det lever op til alle gældende standarder.

Peak Sport

Klatreudstyr

De fleste har nok lagt mærke til at vi ikke har de store bjerge herhjemme i Danmark. Derfor er det blevet ganske populært at træne sine klatreevner i træer rundt omkring i landet. Noget som man har kunne mærke hos Peak Sport, hvor der har været en fremgang i klatreudstyr til både træfældning og friluftsklatring i trætoppene. Det er dog ikke det eneste klatreudstyr du kan finde på webshoppen,hvor Peak Sport også har sørget for at give dig alt det du skal bruge til sports- og bjergklatring.

Klatreseler

Klatreseler er naturligvis et fast sortiment i en forretning, som sælger klatreudstyr. Det er det også hos Peak Sport, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af dem i mange forskellige designs. De findes desuden til alle aldre og produceres og både mænd og kvinder.
Udvalget kommer hovedsageligt fra de mest kendte producenter som Petzl og CiLAO. De har været med helt fra klatringens spæde begyndelse og har designet nogle af de bedste klatreseler på markedet. Hvilket også er grunden til at du finder dem hos Peak Sport.

Klatrereb

Når man klatre så er reb essentielt. Klatrereb kommer i mange forskellige typer og længder, og derfor er det også nødvendigt at have en smule viden om, hvad du skal bruge rebet til. Det er information du kan finde på webshoppen, men du er også meget velkommen til at ringe og kontakte Peak Sport for at høre mere. Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at klikke rundt på www.peaksport.dk og finde det klatrereb du har brug for. Der er et hav at vælge i mellem.

Kategorier