Bred vifte af cykler til alle aldre

For få år siden var ladcykler super populære. De kunne både transportere varer fra butik til butik, men også transportere børnene i skole. Børnecykler er jo mest for de lidt større børn, der kan agere forsvarligt i trafikken. Hos Cykelbanditten finder du begge typer cykler, og meget mere.

Cykelbanditten.dk.PNG

Ladcykler

Ladcykler har en rigtig lang og hyggelig historie. Før alle havde råd til biler, var der nemlig mange flere ladcykler i bybilledet, end der er i dag. Det var den perfekte måde at levere varer ud i de mange kroge, for såvel købmænd som andre småforretninger. Det var oftest unge drenge, som kunne få job som budbringer på ladcykel. Så kunne de ellers læsse ladcykler med varer, og så levere dem hos køberne i byen. På den måde kunne de unge drenge tjene et par skillinger, som de så kunne bruge på slik, eller hvad de nu måtte begære. I dag finder du stadig en del ladcykler i byerne, men det er noget mere udbredt at dele varer ud med varevogne. Ladcyklerne bliver derimod brugt som transportmiddel i de små og store familier, som kan have deres indkøb eller børn i ladet, eller bruge det til bagage, samt nemt og hurtigt komme frem i trafikken.

Børnecykler

Der går dog ikke mange år før børnene må have deres egne børnecykler. Det duer ikke at sidde helt sammenkrøllet i et lad, hvis man selv kan hoppe på børnecyklen. Børnecykler kommer i mange forskellige udgaver, og endnu flere forskellige størrelser. Det kan hurtigt blive dyrt at købe børnecykler, da børn har en tendens til at vokse meget hurtigt. Så går der ikke lang tid mellem de forskellige børnecykler. Du kan læse mere om børnecykler på hjemmesiden www.cykelbanditten.dk, hvor du også kan købe alt inden for cykeludstyr. Cykelbanditten har mange års erfaring med salg af cykler, og det er noget man kan mærke som kunde

Kategorier