Bordtennisudstyr – bordtennisbord, -bold, -net og lignende

I takt med, at Michael Maze vandt på verdensscenen igen og igen, blev bordtennis også til en mere spillet sportsgren i Danmark – rundt omkring i klubberne i landet. HomeX.dk sælger seriøst bordtennisudstyr inkl. bordtennisborde, bat, covers og naturligvis net via www.homex.dk.

HomeX.dk

Køb et kvalitetsfuldt bordtennisbord fra Stiga hos HomeX.dk

Det er en perfekt løsning at sætte et bordtennisbord op i sommerhuset. Så kommer børnene aldrig til at kede sig. Hvem gider sidde med sin smartphone og spille, hvis man kan spille bordtennis sammen med bror eller fætre? Det kræver en vis teknik at spille denne sportsgren, men øvelse gør mester, som for så meget andet. Det er cool at kunne træne på eget bordtennisbord derhjemme og se en kraftig forbedring af ens spil – gang efter gang. Der er lidt forskellige typer at vælge mellem. Et mini bordtennisbord giver en sej oplevelse, hvor de små børn også kan være med, men som voksne i realiteten også kan bruge. Du kan vælge mellem topprofessionelle borde fra Stiga, Sponeta, Sportive og andre af de kendte brands. Der er også oplagte tilbud til dem, der leder efter et bordtennisbord til fritidsklubben eller skolen.

Alt inden for bordtennisudstyr via www.homex.dk

Når man har købt et bord, skal man naturligvis også kigge efter andet bordtennisudstyr. Det kræver selvfølgelig et bat, og der er væsentlig forskel på modellerne, selvom de ser meget ens ud. Du finder bordtennisbat, som egner sig til klubben, men også elite modeller til den dybt seriøse og konkurrencemindede spiller. En anden vigtig ting er nettet, men naturligvis også bordtennisboldene. Hvis du tit tager ud til stævner, så kig også på covers i kategorien med bordtennisudstyr. Det er en skøn sportsgren, der i den grad udfordrer de finmotoriske bevægelser, men også konditionen. Træn balance, bevægelser m.m., mens du har det sjovt. Læs mere om bordtennisudstyr på www.homex.dk, hvis du ønsker at komme i gang.

Gå på opdagelse i en verden af bordtennisudstyr. Mangler du bordtennisbord eller måske bat eller net? Har du bolde nok liggende derhjemme – også hvis én ryger væk? Bestil fra alle de bedste mærker hos HomeX.dk – Stiga, Sportive, Sponeta osv.

Kategorier