Køb deodoranter lavet på naturlige materialer fra mærket Schmidt’s naturals

Hvis du leder efter økologiske produkter, vil du kunne finde Schmidt’s naturals og SPLAT hos Skinstyle.dk, der også har mange andre produkter at byde på.

SkinStyle

Schmidt’s naturals

Deodoranter er ikke altid lette at finde, specielt ikke hvis du går op i, at der ikke skal være farlig kemi i. Du kan dog tage ind forbi Skinstyle.dk, hvor du kan finde Schmidt’s naturals, der neutralisere lugt og fugtighed. Det er lavet på naturlige materialer, og er meget effektive. Schmidt’s naturals vil derfor være det helt rigtige for dig, der er træt af, at du skal eksperimentere mellem forskellige deodoranter. Det kan være irriterende at skulle bruge en deodorant, der gør din lugt værre, men med Schmidt’s naturals kan du være sikker på at du har det rette til bekæmpelsen af lugt og fugt. Du kan vælge mellem forskellige typer Schmidt’s naturals, enten i krukke, stick eller rejsestørrelse. Det giver dig mulighed for at have den ideelle deodorant med overalt.
Du kan finde deodoranter fra Schmidt’s naturals hvis du tager ind forbi
Skinstyles.dk.

SPLAT

Mundhygiejnen er vigtig at tage sig af, men det vil være endnu bedre for dig, hvis du vælger et økologisk produkt. Du kan hos Skinstyle.dk finde de helt rigtige produkter til mundhygiejnen. Det kommer fra SPLAT, der laver økologiske tandpasta, mundskyld, tandtråd og andet til mundhygiejnen. Det er naturlige ingredienser, æsteriske olier og planteekstrakter der indgår i SPLAT produkterne. Du kan være sikker på, at brugen af syntetiske antiseptiske midler, blandt andet triclosan og chlorhexidin er minimalt. SPLAT produkter er fri for natriumaurylsulfat og saccharin. Det betyder at du får det bedste ud af din mundhygiejne, uden at du bruger alt for mange unødvendige kemiske stoffer. Du kan finde SPLAT produkter i forskellige varianter, og du kan læse mere omkring de specifikke produkter under produktbeskrivelsen.
Har du brug for at finde et økologisk produkt til mundhygiejnen, så vil SPLAT fra Skinstyles.dk, være det helt rigtige valg for dig.

Kategorier