Hårstyling med crepejern og fladjern

For dig der går op i det sidste nye mode inden for hårstyling og ønske at skabe dit eget specielle look, er crepejern og fladjern ganske uunværligt.

Crepejern

 Crepejernet er på vej ind igen, og hjælper dig til at skabe en helt personlig frisure. Se udvalget hos smarthair.dk hvor du kan få crepejern i forskellige størrelser, til forskellige priser og med forskellige justeringsmuligheder, som gør at du kan vælge det crepejern der passer til netop dit behov. Det kan f.eks. være det nye smarte mini-crepejern som du kan have med overalt. Eller det hurtigt varmende Gamma Piu Quartz crepejern, som opnår maksimal varme på kun 30 sekunder. Hos smarthair går de op i at dit crepejern beskytter håret og crepejernene er udstyret med professionelle varmeplader, for maksimal effekt og beskyttelse, samtidig er der tænkt over detaljerne som f.eks. længden på ledningen, som gør at du har større bevægelighed når du skal bruge dit nye crepejern.

 

Fladjern

Et fladjern er fast inventar i mange kvinders toilettaske eller badeværelse, og der er ingen tvivl om at kravene til fladjern hele tiden stiger. Det har smarthair dog en løsning på, her kan du nemlig få et fladjern, med lige nøjagtig de effekter som du ønsker og har brug for ved et fladjern. Læs mere på deres shop. Nogle af fladjernene er udstyret med digitalt display så du kan vælge varme graderne manuelt, andre fladjern er med dekorativ overfalde, som f.eks. zebrastriber og nogle af fladjernene hos smarthair er hurtigt opvarmende. Desuden er der ligesom ved deres crepejern fokus på keramiske plader eller titanisk overfladebehandling af pladerne som sikrer det bedste resultat og optimal beskyttelse af dit hår når du bruger et fladjern fra smarthair.

Kategorier