Find alt indenfor kosmetik hos Creme de la Creme

Creme de la Creme har et af landets største udvalg af kosmetik. Både fra indland og udland.

Creme de la Creme

Skånsomme produkter i topkvalitet

Herôme er et mærke der er verdenskendt indenfor hånd og neglepleje. Firmaet blev grundlagt i 1982 af Margreet van Roemburg. Herôme er blevet et ledende mærke indenfor negle og håndpleje, i de fleste lande produktet sælges i.
Herôme er et skånsomt produkt der er allergivenligt. Alle Herôme produkter er blevet testet på laboratorium, hvorved de leverer produkter i topkvalitet.
For at finde Herôme produkter kan du gå ind på www.cremedelacremeshop.dk.

Dansk kosmetik fra Tromborg

Creme de la Creme er en webshop med fokus på hudpleje, kosmetik og parfumer. Du kan finde flere gode mærker indenfor kosmetik, parfumer og hudpleje på Creme de la Cremes hjemmeside. Et af de mærker er Tromborg makeup. Tromborg er et makeup produkt skabt af Marianne Tromborg i 2003. Marianne har været makeup artist i 20 år, og har en gode viden om makeup. Derfor ved hun også hvordan hun mener makeup skal føles på huden. Tromborg har noget til alle hudtyper, da det er et mildt og effektivt produkt. Marianne Tromborg mener det skal være let og overskueligt at lægge makeup, og har altid gået efter princippet: less is more. Det er unødvendigt at have for meget på.
Hvis du vil finde Tromborg kan du tage ind forbi hjemmesiden www.cremedelacremeshop.dk.

Kosmetik, cremer og parfumer fra Sisley

Sisley produkter kan findes hos Creme de la Creme. Sisley er et fransk kosmetik og modehus, der blev grundlagt i 1976, af franske Hubert d’Orano. Med deres planteekstrakt var de meget forud for sin tid. Sisley er blevet et verdenskendt mærke, indenfor kosmetik og hudpleje. Deres produkter bliver solgt i mere end 90 lande.
Med produkter fra Sisley, kan du finde både cremer, makeup og parfumer der passer ind i hverdagen og til fest. Creme de la Creme forhandler Sisley produkter og skulle du have nogle spørgsmål, vil de med glæde besvare dem alle.
Gå ind på www.cremedelacremeshop.dk for at finde de produkter du mangler.

Kategorier