Alt i sko fra Billi Bi

Du kan finde lige hvad du står og mangler hos Abelone, hvis du er på udkig efter noget lækkert design i form af sko, tøj, accessories og meget andet. Besøg butikken på Abelones hjemmeside.

Billi Bi

Billi Bi er et dansk designerfirma, der står bag en lang række sko i alle udformninger. Billi Bi laver sko, der passer til enhver kvinde, og sko fra Billi Bi ser altid godt ud sat sammen med en hvilken som helst tøjstil. Billi Bi får hoveddelen af sine sko produceret i Spanien, hvilket er med til at holde omkostningerne på produktionen af skoene fra Billi Bi nede, og på den måde får du et hav af lækre sko fra Billi Bi til ganske lave priser herhjemme i Danmark. Nu skal det ikke lyde som om at skoene fra Billi Bi er noget billigt skrammel, produceret i udlandet, for det er det bestemt ikke. Skoene fra Billi Bi er ikke bare lavet i et fedt design, de er også produceret af de bedste materialer, der sikrer, at du kommer til at gå rundt i en kvalitetssko, når du køber dem af mærket Billi Bi. Se dem her.

 

Abelone

Billi Bi er bare et af de mange mærker, som Abelone har valgt at forhandle. Abelone er nemlig drevet af en dygtig stab, der håndplukker hvert eneste mærke til sortimentet. På denne måde får Abelone skabt et stort og bredt udvalg, der med sikkerhed vil tiltale selv den mest kræsne kvinde. Abelone er dog heller ingen nichebutik, og Abelone fører et bredt udvalg, hvortil der er pålagt omtanke, fordi sortimentet netop er håndplukket. Abelone har ikke bare et meget bredt udvalg med alt, hvad hjertet begærer, men også gode priser, så du ikke risikerer at shoppe dig ludfattig i de lækre produkter fra Abelone. Abelones fysiske butik ligger i Holte, men folk kommer gerne langvejs fra, for at handle hos Abelone. Det behøver du dog ikke at gøre, da Abelone har en superflot webshop, hvorfra de sælger ud af deres store sortiment. Besøg butikken på Abelones hjemmeside.

Kategorier