Sir Juke Jukebox til leje

JukeboXpressen laver udlejning af jukeboxs i hele Østjylland. Du kan altså leje en jukebox, der kan gøre din fest federe. Læs mere om dette online.

ducator.dk logo.PNG

Lej en jukebox. Læs mere online ->  (bare skriv om Jukebox og lej en jukebox)

Hos JukeboXpressen kan du leje en jukebox. Alt dette kan du læse mere om online. Du kan for eksempel leje en jukebox, der kaldes Sir Juke. Denne jukebox er en dansk jukebox, som har et kæmpestort musikbibliotek. Sir Juke jukeboxen er en af danskernes foretrukne, og den kan du leje hos JukeboXpressen. Du kan leje denne jukebox på hjemmesiden, www.jukeboxpressen.dk, hvor du også kan læse meget mere om andre jukeboxes. Fordelen ved en Sir Juke er, at den udover det store bibliotek, der indeholder alt lige fra musik til de unge til gamle dansktop-klassikere som Kjeld og Hilda, også har en karaoke-funktion. Denne karaokefunktion er indbygget i Sir Juken og fungerer således, at man blandt flere hundrede melodier vælger en, man kan lide, vælger hvor mange vers, man gerne vil synge, trykker på start-knappen og synger fællessang. Aldrig har det været så let at synge fællessang, som med en jukebox fra JukeboXpressen. Sir Juke fås i to forskellige klasser - en Sir Juke til 2500, der indeholder hele pakken med kæmpe bibliotek, fællessang og DJ-funktioner og en Sir Juke til 1500, der er en light-version af Sir Juke. Denne Sir Juke indeholder lidt mindre goder, end den fulde Sir Juke gør. 

Hos JukeboXpressen finder du udlejning af jukebox. Du kan leje jukeboxen på hjemmesiden for en net sum af 2500 kroner. Du kan også leje en bordmodel af jukeboxen for 1200. Lej en jukebox. Læs mere online.

Kategorier