Lækker konfirmationsmad lige til døren

Bestil konfirmationsmad hos Salt & Peber som er et populært cateringsfirma, der altid leverer kvalitet og lækker mad. Bestil online og få det leveret lige til døren med mulighed for masser af tilvalg til menuen efter eget ønske.

Konfirmation2016

Bestil konfirmationsmad

Bestil konfirmationsmad i mellem 19. marts og 19. juni til hele landet. Det er den perfekte måde at få en lækker menu til konfirmationen, og så er det tilmed ganske billigt. Der leveres til både store og små konfirmationer med en god service mikset med en høj kvalitet af råvare. Skal man derfor holde konfirmation i år – så bestil konfirmationsmad hos Salt & Peber. Der er garanti for mætte maver og glade gæster med en af deres buffeter.
Man er også meget velkommen til at kontakte Salt & Peber for specielle ønsker. Personalet står altid klar, og har ingen problemer med at lave specielle retter til konfirmationen. Læs meget mere om konfirmationsmad eller bestil den online på hjemmesiden.

Bestil online

Som sagt kan man bestille sin konfirmationsmad online på www.saltogpeber.dk. Det er desuden også stedet, hvor man finder kontaktinformationer på de dygtige kokke og kundeservice.
Bestil online så undgås der stress og jag under forberedelsen til konfirmationen. På den måde kan I ordne alt det praktiske omkring festen mens Salt & Peber tager sig af maden. Man kan roligt overlade det til de professionelle kokke. De er vant til at lave mad til professionelle standarder og vil hellere end gerne lave konfirmationsmad til jeres fest. Så klik ind forbi og bestil online, eller ring på 70 10 14 16 og få svar på alle spørgsmål omkring maden til konfirmationen. Så er maden i hvert fald klaret til bravur og med masser af lækre detaljer, som I måske ikke selv havde nået. Derfor, bestil online og vær dem som er med til at give gæsterne til konfirmationen en ekstra lækker middag.

Kategorier