Festlokaler i Skive plus unikke festlokaler Salling og julefrokost i Skive

Roslev Kro ligger i skønne omgivelser i Salling området, hvor man kan booke festlokaler i Skive eller julefrokost i Skive til store og små fester.

Roslev Kro

Festlokaler i Skive til mindstepris

Det kan være svært at finde det rette festlokaler i Skive, hvis man er kræsen med hensyn til beliggenheden og lokalernes udseende. Hos Roslev Kro nær Skive finder man nogle rigtigt skønne festlokaler, man kan booke til arrangementer af enhver art. Kroen kan lave rigtigt lækker mad til festen, som serveres af venligt og dygtigt personale. De rette festlokaler i Skive kan bookes til en rigtigt god pris hos Roslev Kro.

Festlokaler Salling til alle typer fester

Festlokalerne hos Roslev Kro passer til store og små fester. Man kan i høj grad selv sætte sit præg på lokalerne eller få hjælp fra de dygtige folk, der driver Roslev Kro. Kroen befinder sig i flotte omgivelser, og der er flere forskellige festlokaler, der passer til store og små fester alt efter, om man ønsker fest og farver eller en mere intim stemning.

Julefrokost i Skive med god og lækker mad

I Danmark er der stærk tradition for, at der skal holdes julefrokost op til og i december måned. Det kan være sammen med venner og familie eller måske arbejdspladsen. Roslev Kro er et oplagt sted at holde julefrokost i Skive og omegn. Her får man lækker, dansk julemad og god betjening. Man kan også bestille skøn mad ud af huset til sin julefrokost i Skive hos Roslev Kro.

Skal man holde julefrokost i Skive eller finde passende festlokaler i Skive eller omegn til store og små fester, er Roslev Kro et rigtigt godt bud. Find flere informationer om kroen her: www.roslev-kro.dk.

Kategorier