Et stort udvalg af kurser for ledige

Læs mere om blandt andet Jensens Kursers web kursus, kurser for ledige og meget mere online på hjemmesiden www.jensens.dk.

Skærmbillede (106).png

Kursus for ledige

Jensens Kurser kan tilbyde rigtigt mange forskellige og gode former for kurser for ledige. Hvad enten man er helt nyuddannet, eller man netop er blevet ledig og ønsker at forbedre ens chancer for at finde et nyt job, så er det en rigtigt god idé at kigge nærmere på, hvad Jensens Kurser har at tilbyde. Som ledig på det nuværende arbejdsmarked handler det i høj grad om, at man besidder de rette kompetencer og har kendskab til forskellige redskaber såsom forskellige grafiske programmer og lignende. Her kan Jensens Kursers kurser for ledige være en stor hjælp, og de har allerede hjulpet rigtigt mange ledige videre til nye jobs, som de ikke ellers ville være kommet i betragtning til. Det er sågar muligt at modtage disse kurser for ledige uden egenbetaling, hvis man får dem inkluderet i sin jobplan i samarbejde med ens Jobcenter - således har alle ledige mulighed for at modtage kompetent og professionel undervisning fra Jensens Kursers mange dygtige og erfarne undervisere, der står klar til at hjælpe ledige og lignende godt videre med nye og praktisk anvendelige kundskaber.

 

Kursus i web

Der er ingen tvivl om, at en stor del af den rivende udvikling foregår inden for de digitale medier. Hvis man ønsker at gøre sig bekendt med de programmer, der ofte bruges i forbindelse hermed, kan Jensens Kurser tilbyde nogle komplette og aldeles udbytterige web kurser, der har særligt henblik på at lære kursisterne, hvordan man gebærder sig inden for de digitale medier. Et web kursus hos Jensens Kurser er et rigtig godt sted at starte, og som altid er der rig mulighed for at få sammensat en personlig og komplet løsning, der taler til ens behov.

Kategorier