En luftballontur kan fx være en skøn ballonflyvning på Fyn

En luftballontur er en af de ting man bare skal prøve i ens liv. Derfor udbyder DreamBalloon et hav af forskellige luftballonture i sommersæsonen. Blandt andet ballonflyvning på Fyn, Sjælland og i Jylland. Læs eventuelt mere om dem nedenfor.

DreamBalloon

Du kan bestille en luftballontur til hele Danmark hos DreamBalloon

Der er mange måder at opleve luften på. Der er dog ingen tvivl om hvilken måde der er den mest optimale, hvis du ønsker et godt udsyn over den smukke natur og en rar flyvetur – nemlig en såkaldt luftballontur. En ballontur er en helt uforglemmelig oplevelse som alle simpelthen bliver nødt til at prøve. En luftballon er et fantastisk luftfartøj på mange måder – lige fra opsætningen af det store fartøj til teknikken bag luftballonens evne til at kunne svæve elegant over bakketoppe. Hos DreamBalloon står dygtige piloter klar til at give dig denne fantastiske oplevelse. Hvor end du befinder dig i Danmark, kan du være sikker på at få tilbudt en luftballontur nær dig. Med en luftballontur får du en helt masse indtryk du ikke får andre steder – kombinationen af vinden i håret, det flotte udsyn til alle sider og stilheden, giver tilsammen en unik oplevelse der ikke fås andre steder.

Se øen i midten nærmere med en ballonflyvning på Fyn

Er du bosat på Fyn eller nær Fyn, har du et bestemt forhold til Fyn eller har du bare hørt en helt masse positivt om Fyn, så har DreamBalloon helt sikkert også et tilbud til dig som du får svært ved at afslå. Som den eneste udbyder, kan du nemlig opleve en ballonflyvning på Fyn sammen med dem i bedste stil. Fyn er et fantastisk sted at tage på ballonflyvning ved med et helt fantastisk udsyn, der byder på hav til alle sider. Derudover byder udsigten fra en ballonflyvning på Fyn også på store og flotte herregårde og flotte marker. Trods det faktum, at Fyn er en ø, er der ingen grund til bekymring, da du under flyveturen vil være i selskab med nogle af de bedste piloter inden for luftballoner. En ballonflyvning på Fyn er en oplevelse du helt sikkert ikke vil glemme og som vil give dig og de andre ballongæster en utrolig energi indeni, der næsten ikke kan købes for penge.

DreamBalloon fører dig trygt gennem luften over Danmark. Se mere på www.dreamballoon.dk.

Kategorier