After Eight Partyband scorer kendt sangerinde fra tv-programmet Voice!

De 5 bandmedlemmer glæder sig til at kunne præsentere Anna for det faste publikum.

Bandet startede sin karriere på bodegaer i Avedøre, derefter gik tingene stærkt, og bandet er i dag blandt de absolut bedste partybands på Sjælland.  Det er os en stor glæde, at kunne præsentere den nye frontfigur i After Eight Partyband. "Det tog ikke lang tid at beslutte, at dette var det helt rigtige valg for bandets fremtid, da vi fik muligheden for at inddrage Anna Hansen i gruppen" udtaler David Ekberg fra gruppen.

Anna er en erfaren kvinde i musikbranchen, og har performet sammen med de absolut bedste. Hun er bedst kendt for sin præstation ved sangkonkurrencen Voice, hvor hun desværre måtte se sig slået på målstregen. Anna er på sidste stadie af hendes uddannelse som sanglærer ved Caroline Sadolins Complete Vocal Institute, og er fast besluttet på at musikken skal være den vigtigste del af hendes liv.

Ud over en masse talent, er Anna også den energiske frontfigur vi har brug for når vi skal fyre op under gulvbrædderne. Hun er yderst professionel, og har den helt rigtige "After Eight ånd", som er essensen af det vi laver.

Læs mere på www.after-eight.dk

 

After Eight Party Band:

Anna Hansen - Vokal

Anders Nimb - Guitar

Morten Boel - Keys/Guitar

Anders Stampe - Trommer

David Ekberg - Bas/vokal

Kategorier