Online forhandler af elegante svæverammer og galleriskinner til lave priser

At du kan få svæverammer og galleriskinner på skinneruprammer.dk, kan ikke komme som en overraskelse, når hjemmesiden hedder det, den gør. Det kan heller ikke være en overraskelse, at kvaliteten på alt de rører ved, er så tårnhøj, når nu virksomheden blev grundlagt tilbage i 1992. Faglighed tager nemlig mange år at opbygge.

Skinnerup Rammer

Æstetiske svæverammer

Hos Skinnerup Rammer kan du få markedets bedste svæverammer til dine yndlingsbilleder. Svæverammer er en elegant måde at præsentere dine billeder på, da det lille mellemrum mellem billede og ramme giver et let udtryk, som er meget æstetisk. Skinnerup Rammer laver svæverammer efter de mål, du giver dem, og deres høje ekspertise og mange års erfaring gør, at du altid kan vide dig sikker på, at det du får, er i ordentlig kvalitet. Og når nu så mange af de ting de laver, er baseret på individuelle mål, så forstår Skinnerup Rammer også vigtigheden af en god kundeservice. Det er bedre at spørge én gang for meget, end én gang for lidt, og det venlige personale er altid glade for at besvare dine spørgsmål omkring svæverammer eller noget helt andet.

Galleriskinner til gode priser

Galleriskinner er en anden elegant og let løsning til dine billeder. De er yndet af gallerister og kuratorer på museer, da det er nemt at omplacere billeder på de allerede monterede galleriskinner. Det er dog ikke kun de professionelle, der må nyde godt af de praktiske og stilrene galleriskinner, så hvis du skulle have lyst til at sætte nogle op derhjemme, bør der ikke være noget, der skulle holde dig tilbage. Hos Skinnerup Rammer får du som altid meget for pengene, og det gælder også for deres galleriskinner, som praktisk talt er usynlige, hvis du sætter dem op på en hvid væg. Så bestil dine nye galleriskinner på skinneruprammer.dk i dag og slip din indre gallerist løs – det er både nemt og billigt.

Kategorier