Kay Bojesen, By Lassen og mange andre lækre mærker hos Bolig Nyt

Sammen med Bolig Nyt, kan du give din bolig et helt nyt udtryk. Med et stort udvalg af Kay Bojesen og By Lassen designerprodukter, er du sikker på at kunne give dit hjem et helt nyt look. Du kan læse mere nedenfor.

Bolig Nyt

Kay Bojesen 

Indenfor den danske designverden er der nogle ikoniske produkter, som vi alle kender til og holder af. Blandt andet har vi de flotte træfigurer fra Kay Bojesen som aldrig går af mode. Hos Bolig Nyt finder du også træfigurerne fra den anerkendte, danske sølvsmed. Med et stort udvalg, der både byder på den klassiske abe, flodhesten, bjørn og sidst men ikke mindst hunden, er der lidt til enhver smag og hvis du allerede har nogle af ovennævnte figurer, kan du med hjælp fra Bolig Nyt skaffe en ekstra til samlingen. Med en træfigur fra Kay Bojesen, kan du virkelig fuldende din bolig. Der er ingen andre træfigurer, der kan erstatte Kay Bojesens, der har et helt unikt look med de velkendte og finurlige linjer. Få hjælp fra Bolig Nyt til at finde det indre barn frem igen og se hele udvalget af træfigurer fra den danske sølvsmed på deres hjemmeside.

 

By Lassen designerprodukter

Et af de andre mærker, som du vil støde på, når du besøger Bolig Nyt er By Lassen. By Lassen har rettighederne til de to brødres, Mogens Lassens og Flemming Lassens designs. Hos Bolig Nyt finder du By Lassen designerprodukter i form af både skoskabe, lysestager, knagerækker og meget mere. Hvis du er helt vild med By Lassen designerprodukter, er der altså lidt af hvert at vælge imellem hos Bolig Nyt. By Lassen designerprodukter er blandt andet kendt for deres minimalistiske udtryk i deres designs, der passer utrolig godt ind i mange danske hjem. Bolig Nyts sortiment ændrer sig hele tiden og du vil derfor også finde et udvalg af By Lassen produkter, der varierer utrolig meget – der er lidt til enhver smag. Find By Lassens produkter i ikoniske designs hos Bolig Nyt til skarpe priser. Du finder også et stort udvalg af andre produkter fra andre anerkendte mærker, når du besøger Bolig Nyts hjemmeside.

 

Bolig Nyt sørger for at dit hjem ser brandgodt ud. Se hele deres udvalg af produkter på www.bolignyt.dk.

Kategorier