Hos Bolighuset Werenberg sælges alt til indretning af dit hjem såsom gardiner fra Pagunette og otiumstole

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde et bredt udvalg af designermøbler til gode priser. Her er alt fra gardiner fra Pagunette til otiumstole til salg i bedste kvalitet.

 

Bolighuset Werenberg logo

Gardiner fra Pagunette er flotte såvel som praktiske

Bolighuset Werenberg sælger alt til indretningen af dit hjem. Skal du bruge et flot gardin, så er der helt sikkert et godt bud på det på siden. Her sælges bl.a. gardiner fra Pagunette, og hvis du leder efter flotte og smukke gardiner i smukke mønstre, så kan du finde mange forskellige gode bud på det på siden. De laver smukke tekstiler med afmålte lysindfald, så du kan finde gardiner til lige dit hjem, som lukker den mængde lys ind, du skal bruge. Der er mange forskellige smukke farver og lyse nuancer og du kan helt sikkert finde lige dem, du skal bruge. Pagunette har lavet kvalitetsgardiner siden 1960, og de laver også andre tekstiler som fx pudebetræk, som du også kan finde på werenberg.dk. Her er mange forskellige gode bud på smukke gardiner til salg, og Pagunette er helt sikkert et godt bud, hvad end du leder efter mørklægningsgardiner, rullegardiner eller almindelige gardiner.

Afslappende otiumstole

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde mange forskellige spændende møbler fra forskellige danske og udenlandske designere. De sælger møbler i bedste kvalitet, som er nøje udvalgt iblandt de bedste af de bedste inden for møbeldesign og produktion. Hvis du leder efter otiumstole, så kan du finde forskellige gode bud på siden bl.a. fra Farstrup og Himolla. En otiumstol er en lænestol eller en hvilestol, som kan indstilles til at passe lige efter ens behov. Det betyder, man kan læne ryglænet tilbage, man kan sætte benstøtten op og justere stolen, så den passer lige til, hvordan man gerne vil sidde. Det er det perfekte sted at slappe af, og hvis du skal bruge en stol til hjemmets hyggekrog, hvor man kan sætte sig med en kop te og læse i sin bog, så er det helt klart sådan en stol, du skal have fat i. Se de flotte otiumstole på hjemmesiden. 

Kategorier