Find hynder på specialmål og skumgummi på mål til hos Skumhuset

Hos Skumhuset finder du alt indenfor skumgummi, hynder og boligtekstiler. Er du på jagt efter hynder til møbler, som har nogle særlige mål, så kan du købe hynder på specialmål hos Skumhuset. Her kan du få skumgummi på mål til mange forskellige formål i hjemmet.

Skumhuset

Hynder på specialmål

Når det kommer til hynder til hjemmet, kan der være mange forskellige former og størrelser, som man kan have brug for. Har du for eksempel lavet en ny sofa i karnappen, som kræver hynder på specialmål, så kan Skumhuset hjælpe dig med at få lavet de rette hynder. Skumhuset skærer forskellige typer skum efter skabelon og på mål hver dag på egen fabrik. Skumhuset anbefaler luksus koldskum til dine hynder på specialmål, når det er de hynder, du bruger mest i hverdagen. Koldskum er behageligt at sidde på og har samtidig en lang levetid, så du kan have glæde af hynderne i mange år. Derfor kan det godt betale sig at investere i dette skum til dine hynder på specialmål.

Skumhuset tilbyder skumgummi på mål til gode priser

Hos Skumhuset kan du bestille skumgummi på mål, som passer til netop dine ønsker. Hvad end du mangler skumgummi til en madras, hynde, sofa eller vindueskarmen, så kan du få skum i de helt rette mål hos Skumhuset. Skumhuset har egen opskæring af en række forskellige skumgummikvaliteter, så uanset hvad dit projekt og behov skulle være, så kan Skumhuset opfylde dine ønsker. Skumgummi på mål skæres fra dag til dag på Skumhusets egen fabrik. Der er flere skumvarianter at vælge i mellem, når du skal have skumgummi på mål. Du kan bl.a. vælge mellem koldskum, polyetherskum og øko-tex, som er en allergivenlig type skum uden farlige stoffer. Har du brug for vejledning til at vælge den rette type skum, så kan du kontakte Skumhuset og få hjælp.

Bestil hynder på specialmål og andet skumgummi på mål til dine projekter i hjemmet på www.skumhuset.dk.

Kategorier