Find borde produceret med fokus på kvalitet hos Møbelstrøm

Hos www.mobelstrom.dk finder du møbler af høj kvalitet med fokus på godt håndværk og at opfylde kundens ønsker. Med fri fragt i Danmark og en producent, der hjælper dig med at finde det perfekte planke- eller sildebensbord, er kundeservicen særdeles høj. Find dit næste, uerstattelige møbel hos Møbelstrøm.

Møbelstrøm

Unikke og håndlavede plankeborde

Leder du efter et unikt bord, hvor kvalitetshåndværk er i højsædet? Hos Møbelstrøm finder du bl.a. de smukke plankeborde, som er Møbelstrøms egen serie og håndlavede hos dem. Plankebordene findes i forskellige størrelser, alt fra fire til ti personer, så du kan finde det plankebord, der passer til din stue. Hos Møbelstrøm finder du deres custom made sektion, hvor færdiglavede borde er klar til afsending med fri fragt i Danmark. Har du dog selv specielle ønsker til dit plankebord, er Møbelstrøm klar til at designe det for dig – bl.a. ved valg af størrelse, træsort og specifik olie. På den måde er der rig mulighed for at finde et bord, der passer perfekt til din indretning, dine ønsker og livsstil.

Et bord lavet med omtanke for miljøet

Vil du gerne tilføre dit hjem et helt enestående møbel i høj kvalitet, som tilmed er miljøbevidst? Møbelstrøms sildebensborde er eksklusive i deres udtryk og findes i forskellige træsorter og størrelser, der tilpasses dine ønsker. Møbelstrøms håndværk er helt specielt og idéen bag møblerne er kvalitet og bæredygtighed til dit hjem. Kundeservicen er i top, når du besøger Møbelstrøm, hvis sildebensborde både egner sig perfekt som spisebord i dit private hjem eller som det ultimative langbord i et mødelokale. Sildebensbordene kan tilrettes efter dine ønsker og behov, alt efter om du bor alene i en lille lejlighed eller har en stor familie, der skal sidde til bords sammen. Kun fantasien sætter grænser for dit nye, unikke sildebensbord.

Næste gang du er på udkig efter et bord, hvad end formålet med det er, bliver du nødt til at besøge Møbelstrøm. Her er bordene håndlavede, produceret miljøbevidst og kan anvendes som både spise- og skriveborde m.m. Du er selv inde over bordets skabelsesproces, når du handler hos Møbelstrøm.

Kategorier