Tips og tricks til at blive en bedre sælger

Manden bag Resultatskaber.dk, Rolf Høegh, har udgivet en ærlig bog om det at være sælger kaldet En sælgers bekendelser, som kan give tips og tricks til, hvordan man kan forbedre sig selv ikke bare som sælger, men som menneske.

Bøger om salg

Der findes rigtigt mange bøger om salg på markedet, men det er de færreste af dem, der er så skinbarligt ærlige og direkte, som den Rolf Høegh har udgivet. Rolf Høegh fortæller ærligt om sine egne erfaringer fra en lang karriere som sælger, og det kan komme hans læsere til gode. Bøger om salg har naturligvis det formål at give råd og vejledning til, hvordan man kan forbedre sig selv som sælger og udnytte de egenskaber og kompetencer, man i forvejen besidder. Rolf Høegh krydrer i sin bog dette med personlige anekdoter og mere generelle betragtninger, hvilket gør bogen til spændende og meget berigende læsning for alle og enhver, der kunne have interesse i at udvide deres horisont med hensyn til salg og markedet.

Hvis man som sælger gerne vil øge sit salg og opnå flere tilfredse kunder, så er En sælgers bekendelser rigtigt god læsning. Rolf Høegh har formået at indfange al hans viden og erfaring i En sælgers bekendelser, der er relevant læsning for rigtigt mange. Hvis man som arbejdsgiver gerne vil give sine medarbejdere en meningsfuld gave, der kan komme dem såvel som virksomheden til gode, så er En sælgers bekendelser en god og fornuftig investering. Bestiller man bogen om salg online hos Resultatskaber.dk, kan man oven i købet få den signeret af forfatteren, hvilket er et fint og personligt touch at tilføre.

Kategorier