Spar på et holdbart A-skilt

Globifix sælger salgsfremmende løsninger til andre forretninger og virksomheder online på deres flotte webshop. Hos dem kan man blandt andet købe et praktisk A-skilt for nem reklame og blikfang på gaden.

Globifix.PNG

Et A-skilt kan blive dit

De fleste forretninger og virksomheder benytter sig af gadeskilte som en del af deres salgsfremmende metoder. Skiltene fanger forbipasserendes blik og informerer om særligt gode tilbud, udsalg eller nye varer, der netop har ramt hylderne i butikken. I et dynamisk og travlt gademiljø med masser af tætliggende forretninger, er det vigtigt, at man formår at skabe et godt blikfang, der sender et positivt budskab til potentielle købere. Hos Globifix kan man købe et rigtigt flot A-skilt, der passer perfekt til førnævnte formål. Et A-skilt er nemt at sætte op og placere der, hvor det giver mest mening for forretningen og det omkringliggende miljø. Reklamen eller plakaten i skiltet er nem at skifte ud fra dag til dag, så der altid er noget nyt, der frister ude foran butikken. Globifix forhandler nogle af de allerbedste A-skilte og gadeskilte på markedet. Skiltene kan både bruges indendørs og udendørs, idet de er lavet af holdbare materialer og et design, der kan modstå danske vind- og vejrforhold året rundt. Er man interesseret i at kigge nærmere på skiltene hos Globifix, kan det gøres online på deres webshop, hvor man desuden finder deres kontaktoplysninger, så man kan ringe til dem og høre nærmere om deres produkter og services. Er man interesseret i at blive opdateret, hver gang der lander nye varer hos Globifix i deres i forvejen store online udvalg, kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev og få først besked. Ved tilmelding modtager man en fin rabatkode, så man kan spare penge på sit køb hos dem.

Det perfekte A-skilt er aldrig længere væk end ganske få klik takket være Globifix, der har åbent døgnet rundt og tilbyder super hurtige leveringstider.

Kategorier