PIM løsninger til multi channel marketing virksomheder

Kender du til begrebet 'multi channel marketing'? Det gør du nok, hvis du driver en moderne virksomhed, der brander sig på nettet og på tværs af alle de relativt unge platforme.

Multi channel marketing

Med nye platforme kommer nye muligheder, men også nye udfordringer. Multi channel marketing betyder, at man laver marketing på tværs af mange forskellige platforme, og så kommer selvfølgelig udfordringen: Hvordan holder man sine produktoplysninger opdaterede og synkroniserede uden at skulle gå ind og ændre det for hver enkelt platform, hver gang man retter en lille ting? Det kan Perfion.dk hjælpe dig med, og så bliver det let at drive multi channel marketing.

PIM løsninger

Hos Perfion.dk er de eksperter i PIM løsninger til virksomheder, der driver multi channel marketing. Det kan som bekendt være en udfordring at skulle holde sine mange forskellige produktoplysninger opdaterede på tværs af de forskellige platforme, man arbejder på. Man skal virkelig løbe stærkt, hvis man manuelt skal rette informationer for hver enkelt platform, hver gang man retter en lille ting. Her kommer PIM løsninger fra Perfion.dk ind i billedet. PIM løsninger ordner det for dig, og så skal du ikke bekymre dig om, om fx tablet-versionen af din webshop er up-to-date i forhold til computer versionen. Det ordner Perfion.dk's PIM løsninger for dig helt automatisk.

Perfion

Perfion.dk er moderne virksomheders bedste ven. Alle de nye platforme, der er kommet inden for de sidste 10-15 år er jo en stor gave til virksomheder i forhold til marketing - webshops på mobilen fx osv. Men det kan være en udfordring, at skulle lave marketing på så bredt et spektrum af platforme. Men her kan Perfion.dk hjælpe dig, for med en PIM løsning fra Perfion.dk skal du slet ikke bekymre dig om at opdatere og synkronisere dine produktinformationer - det klares helt automatisk.

Kategorier