Løsninger i BtC og BtB

Minuskel forstår sig på kommunikation, og det er vigtigt, når man er et moderne reklamebureau, der bevæger sig inden for flere forskellige medier.

vangard.dk Vangárd.png

BtB

Som reklamebureau er der hele tiden to personer, der skal tages hensyn til: afsender og modtager. Afsenderen skal naturligvis i første instans stilles tilfreds med det udførte arbejde, men på længere sigt er det selvsagt modtageren af reklamen - hvad enten der er tale om BtC eller BtB reklame - der skal stilles tilfreds, for det er i sidste ende her, der bliver skabt resultater. Det kræver altså et bredt kendskab til alle aspekter inden for kommunikation at drive et succesfuldt reklamebureau. Et af de reklamebureauer, der lader til at have knækket koden, er Minuskel.

Minuskel kan tilbyde deres kunder et bredt udvalg af forskellige produkter og løsninger inden for reklame. De bevæger sig både inden for print og digitale medier, og uanset hvad så er det mennesket, individet, der er i fokus. Der tages højde for den enkelte kundes behov. Dette gøres blandt andet ved målrettet at arbejde ud fra, hvem modtageren af reklamen er. BtC og BtB reklame kræver forskellige tilgangsvinkler. Det unikke ved Minuskel og deres arbejde er, at de ikke starter med at låse sig fast på et bestemt medie eller et bestemt koncept. De starter hos afsenderen, og de starter hos modtageren, og så arbejder de sig hen imod den bedste løsning derfra. Denne arbejdsproces er blandt andet også grunden til, at Minuskel har udmærket sig inden for så mange medier og kompetencer; det giver dem mulighed for at skræddersy en perfekt løsning til alle deres kunder.

Kategorier