Køb oppusteligt telt, kostume, god reklame blikfang

Læs meget mere om det store udvalg inden for reklamesøjler og -telte og de muligheder, de giver, på Airboozt.com eller nedenfor:

Oppusteligt telt

At skabe blikfang på en messe eller lignende kan være lidt af en opgave. Airboozt.com har løsningen til virksomheden, der ikke er bange for at prøve noget anderledes og vække opsigt på en ny og spændende måde. Med et oppusteligt telt fra Airboozt.com er det ingen sag at gøre sig bemærket til trange messer eller i bybilledet. De oppustelige telte kommer i flere forskellige størrelser, farver og udformninger, så man kan købe et oppusteligt telt, der passer til ens behov og smag. Samtidig med, at et oppusteligt telt tiltrækker sig opmærksomhed fra de forbipasserende, er det samtidig også en smart og enkel måde at skabe sig en aflukket bod, så man virkeligt kan udforme en professionel og organiseret stand, der indbyder til, at kunderne opholder sig ved den. Alt efter, hvad man ønsker sig af sit oppustelige telt, kan man få påtrykt sit firmas navn og logo eller noget helt tredje, så helhedsindtrykket bliver både flot og autentisk.

 

Oppusteligt kostume

Som sælger er noget af det mest effektive inden for reklame og branding den omvandrende reklamesøjle, og med et oppusteligt kostume kan dette nu nemt lade sig gøre. Et oppusteligt kostume er både sjovt og effektivt, når det gælder om at gøre opmærksom på sig selv. Det oppustelige kostume fungerer således, at man ifører sig det som en dragt, hvori der sidder en vest, som indeholder et batteri, der holder kostumet oppustet. Batteriet er støjsvagt, så det ikke er til gene for hverken personen, der bærer kostumet, eller de kunder, man gerne vil i kontakt med. Hos Airboozt.com er der flere forskellige kostumer, man kan vælge imellem, så man får et oppusteligt kostume, der sender det rette signal til de potentielle kunder eller klienter, man ønsker at tiltrække.

 

Reklame telt

Et reklame telt i form af en iglo er en af de mest populære former for oppustelig reklamestand. Airboozt.com laver sådanne reklame telte til fornuftige priser og med rig mulighed for personlige tilpasninger.

Kategorier