kæmpe udvalg af slik hvorpå du kan få trykt dit navn eller logo

Besøg Slik-med-logo.dk og få adgang til et kæmpe udvalg af forskellige former for slik, hvorpå man som firma kan få påtrykt sit navn eller logo. Det kunne for eksempel være de kendte M&M’s med logo, som virkeligt skaber blikfang.

Slik med logo.png

Et væld af forskellige muligheder, når det gælder slik med logoer på

Det er firmaet MultiMarketing, der står bag Slik-med-logo.dk. De har set mulighederne i, at man som firma udnytter det potentiale der er i at dele slik ud og dermed sprede kendskabet til ens firma. Der er et væld af forskellige muligheder, når det gælder slik med logoer på. Slik-med-logo.dk kan tilbyde deres kunder et imponerende stort udvalg af forskellige former for slik fra kendte mærker såsom Lindt og Ferrero, hvorpå man kan få trykt sit firmas logo og navn. På den måde kan man forbinde sig til noget lækkert i god kvalitet, og det er noget, der skaber resultater både på kort og lang sigt.

 

Få trykt dit private firmas logo på M&M’s

M&M’s er en kendt klassiker inden for genren chokoladepastiller, og nu fås de med private firmaers logo påtrykt takket være Slik-med-logo.dk. M&M’s med logo findes i flere forskellige udgaver hos Slik-med-logo.dk. Man kan både bestille M&M’s med logo i små poser eller flotte æsker alt efter, hvor og til hvad slikket skal bruges. På messer er de små poser super fine, imens de større æsker er en lækker firmagave at skænke til kunder og samarbejdspartnere ved højtider. Hvad end ens ønsker og behov måtte være, har Slik-med-logo.dk en løsning, når det gælder M&M’s med logo. Alle tryk laves i flot og professionel kvalitet, så man får et rigtigt lækkert produkt til prisen.

 

Læs mere om M&M’s med logo og mange andre typer slik med tryk online hos firmaet Slik-med-logo.dk, der er en del af MultiMarketing.

Kategorier