Flotte og rubuste skile fra Boxel

De flotteste og mest robuste A skilte og gadeskilte kan man købe online hos forhandleren Boxel, der sælger alt i skiltning og reklame til både store og små forretninger og virksomheder.

Boxel

Reklamer effektivt med A skilte

I et hektisk gademiljø med masser af skiltning og reklame fra konkurrerende forhandlere er det vigtigt, at man på effektiv vis formår at fange potentielle køberes opmærksomhed på bedste vis. Det kan man blandt andet gøre ved at opsætte de såkaldte A skilte, der er en rigtigt god form for gadeskilte. A skilte kan placeres der, hvor man synes, de tager sig bedst ud og fanger mest opmærksomhed. De er fritstående og er nemme at slå ud og flytte rundt på. A skiltene hos Boxel findes i flere forskellige størrelser og varianter og består af forskellige materialer. En anden fordel ved A skilte udover deres mobilitet er, at det er nemt at skifte skilte og reklamer ud på dem. Man løfter blot det gennemsigtige forstykke, som sidder fast med en magnetstribe rundt langs kanten. Ud tages de gamle skilte og i sættes nye skilte med stærke tilbud, nyttige informationer eller lignende. A skilte kan bruges til mange forskellige formål. De kan reklamere med særlige tilbud, de kan informere om forretningens åbningstider eller måske fremvise dagens ret eller den faste menu, hvis man er et spisested. Uanset hvad får man hos Boxel de bedste A skilte, der er beregnet til at kunne modstå dansk vind og vejr. Til de dage hvor det blæser særligt meget, kan man købe en sandsæk hos Boxel, som sørger for, at skiltet ingen vegne løber.

Få et nærmere kig på de mange forskellige A skilte og gadeskilte online hos Boxel og find den perfekte model til forretningen til en rigtigt god pris. Alle produkter leveres hurtigt og sikkert.

Kategorier