Ekspert i salgskurser

Rolf Høegh er ekspert i at afholde salgskurser. Du kan også købes salgsbøger på hans hjemmeside. Den finder du på Resultatskaber.dk.

Salgskurser

Vil du have resultater i virksomheden? Salgskurser tilbydes af Resultatskaber.dk. Disse kan hjælpe med at skabe resultater for jer. Det er vigtigt hele tiden at finpudse jeres salgsteknikker. Professionelle sportsudøvere træner hele tiden, og det bør sælgere også gøre. Salg er trodsalt levebrødet for sælgere, og derfor virker det tåbeligt ikke at træne salg. Rolf Høegh er manden bag hjemmesiden. Han kan afholde interne foredrag for din virksomhed. Det er også muligt at tilmelde jer åbne foredrag. Rolf Høegh kan betyde så meget mersalg, at det næsten ikke kan betale sig ikke at hyre ham. Udgifterne er ingenting i forhold til, hvad disse kurser kan give jer. Salgskurser i verdensklasse tilbydes på Resultatskaber.dk.

 

Salgsbøger

Rolf Høegh sælger salgsbøger. Du kan vælge imellem to af slagsen inkl. han egen "En sælgers bekendelser". Disse salgsbøger danner fundamentet for en god sælger. Det er nødvendigt at være nogle ting bemærket, og disse bøger kommer godt rundt om alle facetter af salg. Det er nødvendigt at træne salg løbende, og hvis man vil være den bedste sælger, så er det ikke kun nødvendigt at læse disse bøger. Som tidligere nævnt, så kan Rolf Høegh også hjælpe med salgskurser. Hvis du vil vide mere om, hvad folk mener om Rolf Høegh, så kan du læse kommentarerne på hjemmesiden. Der er også et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig, og der er mange anvendelige links. Yderligere er det muligt at se nogle videoklip med Rolf Høegh. Han er en meget motiverende sælger, som kan give meget til forskellige typer af virksomheder. Det er ikke let at blive en god sælger, men Rolf Høegh kan vise jer, hvordan i kan øge jeres salg betragteligt.

Kategorier