Både Android og iOS apps i særklasse

Idealdev.dk kan varetage både Android og iOS udvikling af apps i særklasse, fordi de arbejder med native apps systemet.

iDeal Development

Eksperter i Android udvikling

Hos Idealdev.dk er der ansat indtil flere eksperter i Android udvikling af apps. Det er med til at sikre, at man kan få udviklet de absolut bedste apps til Android hos Idealdev.dk. Når Idealdev.dk arbejder med Android udvikling, laver de det, man kalder native apps. De laver appen helt fra bunden, så den er skræddersyet til at passe til Android systemet. Det giver den bedste funktionalitet og brugeroplevelse på lang sigt. Man undgår dumme fejl og mangler ved denne Android udvikling, som man kan opleve, hvis man bruger mere standardiserede løsninger.

De bedste til iOS udvikling

Når det gælder iOS udvikling, så er Idealdev.dk ganske enkelt blandt de bedste på markedet. Deres eksperter besidder den rette tekniske kunnen, men forstår også at arbejde godt sammen med den enkelte kunde og lytte til dennes inputs og ønsker. iOS udvikling foregår ligeså med native apps, så man får et flot og gennemført produkt til slut, som er godt og nemt at bruge. Kunden bliver altid taget med i hele processen om iOS udvikling, fordi det er dem, der i sidste ende skal være tilfredse med iPhone appen.

Altid positiv respons

Idealdev.dk får igen og igen meget positiv respons på alle de apps, de er med til at udvikle og står bag. Deres apps er blandt de mest downloadede og får altid rosende ord og gode vurderinger med fra brugerne. Ønsker man at trække på dette positive omdømme, bør man få udviklet sine apps til både Android og iOS hos Idealdev.dk. De kan opfylde både store og små ønsker og varetager alle opgaver, der har med app udvikling at gøre.

Besøg Idealdev.dk i dag og hør mere om både Android og iOS udvikling.

Kategorier