Mange timers underholdning med diablo legetøj og bobspil

Elsker dit barn at jonglere diablo legetøj, så er Legebyen.dk lige shoppen for dig. Besøg dem online her www.legebyen.dk og find deres inspirerende udvalg af motorisk legetøj. Her finder du også en klassiker som bobspil og andre fællesskabslege, der kan motivere dit barn til social samvær.

Legebyen.dk

 

Diablo legetøj der styrker motorikken

Legebyen.dk er en skøn shop, hvor du kan finde et bredt udvalg af produkter til børn i alle aldre, der kan motivere dem til læring gennem leg. De har blandt andet samlet et fantastisk udvalg af diablo legetøj, som vil kunne hjælpe dit barn med at udvikle motorikken. Diablo legetøj er bygget op omkring jonglering, der styrker dit barns forståelse af øje/hånd relationen. Det består af to pinde med en snor i mellem, hvorpå du lægger en prop. Proppen sættes i bevægelse ved at vippe pindene frem og tilbage. Når der er godt fart på proppen kastes den op i luften, og kunsten er så at gribe den igen. Det er et utroligt sjovt redskab, som kan give dit barn mange timers leg i haven. Klik her på linket www.legebyen.dk og find det sjove diablo legetøj.

Bobspil - en klassiker for alle

Er du på udkig efter en klassiker, som kan underholde familien, så har Legebyen.dk et bobspil i god kvalitet. Bobspillet består af en plade med 4 huller i, brikker i rød og grøn samt køer til børn. Når det skal spilles lægges det på et bord eller sættes på et stativ. Det er et dejligt socialt spil, hvor der kan spilles i hold og laves turneringer. Klik ind her www.legebyen.dk og find det sjove bobspil.

Få en skøn social leg med diablo legetøj og et bobspil hos Legebyen.dk. Besøg dem online her www.legebyen.dk og find deres spændende shop med det samme.

Kategorier