Lærende og udviklende legetøj til dine børn

Hos ABC Leg finder du lærende og udviklende legetøj til børn fra 1-2 år. Du kan få motorisk legetøj og legetøj til rolleleg direkte på www.abcleg.dk.

abcleg.PNG

Legetøj til børn fra 1-2 år

ABC Leg er en forhandler af godt legetøj til de mindste, men ABC Leg har ikke blot almindeligt legetøj. På deres hjemmeside finder du nemlig lærende og udviklende legetøj til børn fra 1-2 år. Deres legetøj til børn fra 1-2 år stimulerer børnene på nogle måder, der styrker deres kompetencer inden for det sociale og inden for generel motorisk udvikling. Dine børn lærer simpelthen samtidig med, at de har det sjovt, hvis de har udviklende legetøj til børn fra 1-2 år fra ABC Leg. Læs mere på www.abcleg.dk.

 

Motorisk legetøj

På hjemmesiden kan du også finde motorisk legetøj, som er legetøj, der er specielt fremstillet til at give dit barn større mulighed for at udvikle sin motorik. Med motorisk legetøj skubber du de lærerige processer hos dit barn i gang, og derfor er motorisk legetøj rigtig godt til alle de mindste. Når man er lille, lærer man igennem næsten alt, man foretager sig, og med motorisk legetøj kan du udnytte børnenes store modtagelighed og styrke deres motorik.

 

Legetøj til rolleleg

Hos ABC Leg finder du også legetøj, som specielt udvikler de sociale kompetencer og fantasien hos de små, eksempelvis legetøj til rolleleg. Med legetøj til rolleleg får dit barn mulighed for at skabe sig sine egne sociale cases inden for sine egne sociale rammer, hvilket er utroligt lærerigt for børn. Samtidig er legetøj til rolleleg super sjovt og spændende at lege med. På www.abcleg.dk finder du mange forskellige former for legetøj til rolleleg, og du finder også de andre former for lærerigt legetøj direkte på denne hjemmeside.

Kategorier