Boerneplaneten.com - Køb legetøj online

Så nærmer tiden sig med hastige skridt - overrask børnene med et Pakkekalender tilbud fra Schleich og tag hul på julens glæder.

Pakkekalender tilbud fra Schleich

Nogle forældre får næsten stress, når talen falder på pakkekalender og gaveindkøb til jul, men hvorfor ikke nyde de mange glade ansigter? Med et Pakkekalender tilbud fra Schleich er løsningen både let, populær og af høj kvalitet. En pakkekalender kan nemt komme til at indeholde en masse små dimser, som kun er interessante, lige når de bliver pakket ud. Det er rigtigt ærgerligt, for der er gået både tid og penge til indkøbet af dem, og det kan godt efterlade den voksne med en vis udmattelse. På boerneplaneten.com har vi klaret det hele for dig, så du kan koncentrere din energi med de mange andre gøremål, som julen bringer. Besøg vores webshop og køb Pakkekalender tilbud fra Schleich og se alle vores andre gode gaveidéer.

Smallstuff sengetøj

Smallstuff sengetøj til barn og baby gør godnat-putningen endnu hyggeligere. Forkæl de små med dejlige farver og mønstre, som er rare at kigge på og trygge at sove med.

En god oplevelse når man skal sove, gør nattesøvnen bedre for de små og dermed også for deres forældre. Det er rart at ligge og kigge på noget godt, inden man skal sove, og smallstuff sengetøj er med til at hygge om barnet, mens der synges eller læses godnathistorie. Vi tilbyder sengetøj i god kvalitet og de bedste materialer både til de helt små og de lidt større. Dynebetrækkene har to forskellige side, som begge matcher pudebetrækket, så barnet kan selv vælge "hvad skal det være i aften?". Du kan finde flere varianter af hver slags smallstuff sengetøj, så der er gode muligheder for at finde barnets yndlingsfarve. Kig ind i vores webshop og nyd det store udvalg til billige priser.

Wheely bugs

Det sjoveste, sødeste transportmiddel og legetøj fra Wheely bugs finder du her på boerneplaneten.com.

Når de små begynder at bevæge sig rundt, er Wheely bugs et kæmpe hit - både inde og ude. De søde mariehøns leveres i to forskellige størrelser, og kvaliteten er i højsædet. Vores Wheely bugs er solidt fremstillet i gode materialer, hjulene er solide og bøjlen er behagelig at holde om og giver barnet et godt greb. Det er vigtigt at stimulere barnets motorik på alle måder, og det må gerne være sjovt for både barnet og de voksne. Lad barnet selv køre med på turen i stedet for at sidde i klapvognen, det giver god motion, styrker de motoriske evner og giver en sund og naturlig fysisk træthed. Der er mange positive sideeffekter ved at barnet lærer at bevæge sig i stedet for at blive transporteret rundt, og med en Wheely Bug er det samtidigt sjovt.

Kategorier