Køb alt til legepladsen online

Naturligleg.dk tilbyder en række forskellige serviceydelser, der specifikt retter sig mod eksisterende legemiljøer og uderum.

Rutchebane

Naturligleg.dk har lige nu et fint udvalg af rutchebaner, som uden tvivl vil skabe mange timers sjov på legepladsen. Rutchebanerne findes i forskellige udgaver, hvad end man søger en enkeltstående rutchebane, eller man ønsker at sætte den op på en bakke eller lignende. Alle naturligleg.dk rutchebaner er udført i miljørigtige materialer, og lever op til standard sikkerhedskrav, så der ikke sker ulykker på legepladsen. Samtidigt sælger Naturligleg.dk også brandmandsstænger og glidestænger, hvis man ønsker at udvide sin legeplads yderligere, udover den næsten obligatoriske rutchebane. Der er i en rutchebane, virkelig tale om et redskab som vil kunne sprede glæde og sjov i mange år, og det rustfri stål skal nok kunne modstå det danske vejr.

 

Hængekøjer 

Der er få ting så afslappende, som at ligge og dase i en hængekøje, hvad end det er udenfor i ly af et træ i haven, eller inden døre. Naturligleg.dk har lige nu robuste og behagelig hængekøjer, som uden tvivl vil kunne give mange timers ro i sindet. Vil man slappe af med ekstra god samvittighed, så kan de økologiske hængekøjer, udført i miljørigtigt materiale anbefales. Udvalget er stort, og hvad end man søger en hængekøje med tilhørende stativ, eller man har to træer eller lignende man kan bruge som stativ, er der en hængekøje som vil kunne bruges. Ønsker man at dele oplevelsen med en bekendt, kan dette end da også klares med den store XL double hængekøje.

 

Faldunderlag 

Hvis en legeplads indrettet med redskaber over 60 cm, så er et faldunderlag et standardkrav. Dette vil med andre ord sige, at langt de fleste legepladser, hvis ikke alle, skal indrettes med faldunderlag. Heldigvis er der massevis af gode muligheder når det kommer hertil. Faldunderlagene kommer i forskellige versioner, hvad end man ønsker at bruge flis, sand eller gummi som faldunderlag, så har naturligleg.dk holdbare løsninger. Faldunderlagene er udført i miljørigtigt materiale, så belastningen på naturen bliver så minimal som muligt, samtidigt med at sikkerheden holdes i top.

Kategorier