Hos Legebyen.dk finder du bl.a. en Wheely Bug gåbil og dukker i gode materialer

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetøj til børn og legebørn i alle aldre. Læs mere om Wheely Bug gåbil og om det brede udvalg af dukker her.

 

Legebyen.dk

Wheely Bug gåbil

Hos Legebyen.dk kan du finde legetøj til børn i alle aldre. Og til de mindste, som er i den alder, hvor det at gå enten er en ny ting eller ikke helt er en ting endnu, kan nævnes Wheely Bug gåbiler, som er det perfekte sjove legetøj til den aldersgruppe. Der er mange forskellige designs og de sjove modeller findes både som tigre, mariehøns, køer, og mus. Hvis dit barn skal have en gåbil, så er det et super godt alternativ. En Wheely Bug gåbil er virkelig en klassiker og vil helt sikkert være lige noget for dit barn. De er sjove at gå med og sikre, for der er en bøjle man kan tage fat i, og så kan man sidde ovenpå dem og skubbe sig af sted med fødderne. En Wheely Bug gåbil er lavet i holdbare materialer og kan holde i årevis og vil helt sikkert kunne gå i arv til lillebror eller lillesøster.

Bredt udvalg af dukker

Legebyen.dk sælger et bredt udvalg af dukker i mange forskellige former, farver og modeller. Der er bl.a. de klassiske babydukker, som ligner ægte babyer og som er ’life-size’. Derud over findes der også Barbiedukker i sortimentet, samt Groovy Girls og SmartGurlz Ziggy i lidt samme kategori som Barbie. Disse er de smarte teenagedukker, som er ved at blive unge mennesker og måske er begyndt at få øjnene op for drengene og alt det der. Til de mindre børn findes der fx Rubens Dukker i  stof, som er super søde og som findes i forskellige hudfarver. Disse dukker findes der alt muligt tilbehør til, så børnene virkelig kan lege forældre med sutteflasker, dukkelift, puslesæt, dukketøj og meget mere. De er super sjove, og vil helt sikkert være et hit for de børn, der kan lide at lege forældre og som elsker at pleje og kaste kærlighed over på deres børn.

Kategorier