Forkæl dit barn med magnetlegetøj og biler til udendørsleg om sommeren

Elsker dit barn det nye magnetlegetøj eller er du på udkig efter biler til udendørs leg til sommer, så er Legebyne.dk helt sikkert noget for dig. Besøg dem her www.legebyen.dkog find en masse inspiration på deres online shop.

Legebyen.dk

Magnetlegetøj med farver og former

Legebyen.dk er en super fed shop, hvor de har samlet et spændende udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Shoppen har en skøn opbygning, hvor du kan klikke dig rundt mellem forskellige kategorier, hvilket gør, at du ikke mister overblikket, når du besøger dem. Du kan for eksempel finde en hel side med det populære magnetlegetøj fra blandt andet Magformers. Magformers designer deres magnetlegetøj med masser af farver og spændende former. Du finder for eksempel deres cruisersæt, som består af 52 dele og giver mulighed for at samle mange forskellige seje biler. Klik ind her www.legebyen.dkog find det fede cruisersæt fra Magformers, så dit barn kan skabe farverige biler.

Find biler til udendørs leg til sommer

Er du på udkig efter skønne biler, som kan give dit barn mange timers udendørs leg til sommer, så har Legebyen.dk en hel side med forskellige typer af biler til sandkassen eller stranden. På siden finder du blandt andet de spændende maskiner fra Turba. Turba har udviklet en hel serie af biler til sandkassen med inspiration i byggepladser og vejarbejde. Du kan for eksempel finde en sej gravko, som kan løfte sand fra den ene ende af sandkassen til den anden. Klik ind her på linket www.legebyen.dkog find deres spændende serie, så du kan forkæle dit barn med nyt udstyr til sandkassen.

Forkæl dit barn med magnetlegetøj og biler til udendørs leg til sommer hos Legebyen.dk. Besøg dem her www.legebyen.dkog tag på en inspirerende shoppetur i deres spændende udvalg af legetøj til børn i alle aldre.

Kategorier