Find og køb alt i LEGO online

På www.klodskassen.dk finder du alt i LEGO. De har været på internettet med LEGO siden år 2002, og har måske Danmarks største udvalg af LEGO på internettet. De har det nyeste LEGO og hvis du leder efter LEGO, som ikke førers i butikkerne længere, så kan du sikkert stadigvæk finde det hos Klodskassen.dk.

LEGO Indiana Jones

Har du lige set filmen Indiana Jones, eller er du bare vild med LEGO Indiana Jones, så kan du finde det på klodskassen.dk. Der er forskellige serier af LEGO Indiana Jones, f.eks. findes der Kingdom of the Crystal Skull, Last Crusade, Raiders of the Lost Ark og Temple of Doom. De tilhører alle sammen serien fra LEGO Indiana Jones, som er en af de meget populære serier fra LEGO. Det er som det altid har været med LEGO, at du kan bygge dit eget lille eventyr derhjemme sammen med børnene, og her er LEGO Indiana Jones et godt bud på et sjovt lille eventyr.

 

LEGO Technic

Her har du en af de mest populære serier fra LEGO, nemlig LEGO Technic som de fleste kender. Lego Technic er helt klart for den avancerede LEGO bygger. Det kræver sin mand eller kvinde at bygge med motorer og pumper, som LEGO Technic tilbyder. Du kan bygge stort set alle maskiner og køretøjer, og samtidigt få dem til at fungere som de gør i virkeligheden. Du kan sågar bygge din egen Ferrari eller Mercedes med LEGO Technic. Hvis du vil bygge maskiner, biler eller bare mekaniske ting, så er LEGO Technic lige noget for dig, for her er det kun fantasien der sætter grænser. Slå et smut forbi klodskassen.dk og find det rette LEGO til dig.

 

LEGO Friends

Var du vild med LEGO Belville serien, så er LEGO Friends lige noget for dig. LEGO Friends er nemlig en videreudvikling af LEGO Belville serien. Dog er LEGO Friends et meget større setup og vil blive en meget større serie. LEGO Friends foregår i Heartlake City hvor du møder Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia. LEGO Friends er primært udtænkt til piger, og det ser man også i de flotte lilla farver, som boksene kommer i. Hvis du er på jagt efter LEGO Friends, så gå ind på www.klodskassen.dk hvor du finder et stort udvalg af LEGO Friends, men også mange andre varianter af både de nye og gamle LEGO serier.

Kategorier