Conset kontormøbler, Messenger computertasker og masser af solide Fumac kontormøbler

BORESKO er en virksomhed som kan tilbyde dig alt det du skal bruge inden for kontormøbler til din virksomhed. Der er et bredt udvalg i høj kvalitet, og med masser af muligheder for at finde gode tilbud.

BORESKO

Conset kontormøbler, der kan hæves og sænkes

Du kan blandt andet finde Conset kontormøbler, som er en dansk forhandler med stor innovation og det rigtige udvalg. Møblerne bliver designet af tre tidligere ingeniørstuderende, som synes at de nuværende hæve- og sænkeborde var for dyre. Derfor udviklede de en billigere løsning som de byggede Conset op omkring. Dette er også grunden til, at man hos BORESKO har valgt at forhandle de flotte kontormøbler, og er meget velkommen til at klikke ind på webshoppen, hvor du kan se udvalget.

Messenger computertasker sikrer din computer mod stød

BORESKO forhandler dog ikke udelukkende interiør til din virksomhed. Man vil gerne være med dig overalt, hvor du går under en arbejdsdag. Derfor finder du også et stort udvalg af Messenger computertasker, som holder computeren sikker. De er valgt på baggrund af deres gode ergonomi og smarte detaljer, som gør det muligt for dig at have alle dine vigtigste ting fra kontoret med dig. Du kan se udvalget online, og læse mere om de forskellige varianter af computertasker.

Fumac kontormøbler siden 1956 forhandles hos BORESKO

Fumac kontormøbler har eksisteret siden 1956 og er naturligvis også en del af udvalget hos BORESKO. Fumac er en virksomhed med traditionerne i orden. Den er startet af håndværkere og snedkere, som har designet nogle af de bedste kontormøbler man kan forestille sig. Med bedste menes, at kontormøblerne har ikke blot et smart design, men så sandelig også en lang række detaljer og løsninger du ikke får med andre møbler. Det er noget du kan læse meget mere om på www.boresko.dk, hvor du også kan se udvalget af Fumac kontormøbler. På webshoppen er du desuden meget velkommen til at kontakte personalet og få en snak om dine muligheder.

Kategorier