Brugte kontor møbler i alle former

Brugte kontormøbler såsom brugte skillevægge kan købes til rigtigt gode priser online hos webshoppen jkOffice.

jkoffice

Brugte skillevægge

I et større kontormiljø kan det være rart at kunne skærme lidt af og skabe nogle mere private arbejdsstationer til den enkelte medarbejder. Til dette formål anvender mange virksomheder og kontorer skillevægge, der kan placeres rundt om eller mellem skriveborde. Brugte skillevægge kan man købe hos jkOffice. Der er tale om skillevægge uden nogen form for fejl eller mangler. Man modtager altså skillevægge i perfekt stand og kvalitet, men til en brøkdel af nyprisen. Rigtigt mange virksomheder har allerede haft stor glæde af og sparet mange penge ved at købe brugte skillevægge hos jkOffice. Fordi der er tale om brugte skillevægge, er antal og partier begrænset. Leder man efter en særlig type eller model, er man altid velkommen til at rette henvendelse direkte til folkene hos jkOffice. Så ser de gerne, om de kan imødekomme ens henvendelse og skaffe det, man leder efter. Foruden de brugte skillevægge forhandler jkOffice og varianter, som de selv har lavet. Også disse kan man se på deres flotte webshop.

Brugte kontormøbler

Brugte kontormøbler har mange fordele. De er et bæredygtigt alternativ til at købe nye møbler fra producenten, fordi de sikrer, at gode møbler bliver genbrugt og udnyttet. Derudover kan man som virksomhed spare gode penge, når man vælger at købe brugte kontormøbler fremfor helt nye. Alle brugte kontormøbler hos jkOffice bliver grundigt testet og rengjort, inden de sælges videre. De fremstår derfor altid pæne og uden fejl og mangler. Det er genbrug med god samvittighed for både køber og sælger.

Få et nærmere kig på alle de brugte kontormøbler som for eksempel brugte skillevægge hos jkOffice på deres hjemmeside jkoffice.dk.

Kategorier