Spændende alternativ til te og kaffe

En af de mest populære producenter af chai, er californiske David Rio. David Rio har siden 1996 produceret en lang række forskellige udgaver af chai.

David Rio chai

David Rio chai kendetegnes ved at den er lavet af økologiske indiske krydderier og urter, som er sammensat til en lækker blanding, der fås på dåse og i pose. Blandingen skal blot tilsættes vand og derefter har man en lækker kop David Rio chai, som man kan nyde hjemme i din dagligstue, på kontoret eller til fest.

David Rio chai findes i mange forskellige varianter og kan bruges til mange forskellige lejligheder. Nogle blandinger fra David Rio er for eksempel gode om morgenen når man lige er stået op, mens andre passer bedre efter en hård arbejdsdag eller en god omgang træning. Der findes selvfølgelig også en David Rio chai, som kan nydes som en lækker forfriskning en sen aften til en god film eller sammen med andre til en hyggelig komsammen.

BaristaPlus

Et af de efterhånden mange steder, hvor den populære chai fra David Rio kan købes, er hos baristaen BaristaPlus. BaristaPlus er en delikatessebutik som sælger lækker kaffe, te, chokolade, lakrids og så selvfølgelig også chai. BaristaPlus sælger deres produkter via webshoppen www.baristaplus.dk og leverer hurtigt og billigt de bestilte varer direkte til deres kunders dør.

BaristaPlus sætter en ære i at være stedet, hvor deres kunder kan få nye sanseindtryk og opleve delikatesser ud over det sædvanlige og det kan man blandt andet, med deres store udvalg af velsmagende chai fra David Rio.

Kategorier