HåndPresso og AeroPress forhandler

Kaffeelskere elsker Emofabrik, for her kan man købe alt i maskiner, udstyr og bønner til alt fra sort kaffe til cappuccino. Der er masser af lækker kvalitet for pengene med maskiner fra mærker som HandPresso og AeroPress, der gør en i stand til at brygge en rigtig god kop kaffe derhjemme eller hvor som helst i stil med den, man får serveret af caféernes baristaer.

HandPresso

HandPresso er et af de mærker, der har specialiseret sig i at lave håndholdte espressomaskiner, som man nemt kan have med på farten. Hos Emofabrik finder man flere forskellige håndholdte espressomaskiner fra HandPresso, der alle er udført i et let og praktisk design, der er nemt at have med sig. På den måde kan man altid lave sig en god kop espresso, uanset om man sidder på sit kontor, i en liggestol på campingpladsen eller på et hotelværelse i udlandet. Med en håndholdt espressobrygger fra HandPresso er det slut med espresso af ringe kvalitet, som man skal betale for i dyre domme, for man kan ganske enkelt bare vælge at lave sin egen.

 

AeroPress

Et andet mærke inden for håndholdte kaffebryggere er AeroPress, der med sin smarte kaffebrygger gør en i stand til at brygge alt fra almindelig og aromatisk sort kaffe til en stærk og skarp espresso. På lige fod med HandPresso er AeroPress nem at have med sig, hvilket kan være en fordel i en travl hverdag, hvor man typisk bevæger sig fra A til B til C til D uden at have tid til at stoppe op for at holde en ordentlig kaffepause. Hvis bare man har sin AeroPress med sig, så behøver man slet ikke nogen reel pause for at kunne få sig en kop opkvikkende kaffe!

Kategorier