Bestil Single Estate rå kaffebønner og bæredygtig samt økologisk ristet kaffe af en sublim kvalitet hos Kaffeagenterne.dk

Hvis du kigger efter et godt sted at købe bæredygtig og økologisk ristet kaffe, er Kaffeagenterne.dk værd at bemærke. Denne webshop rister selv på deres risteri i Randers, men forhandler også rå kaffebønner som fx Single Estate.

Kaffeagenterne.dk

Bæredygtig og økologisk friskristet kaffe til den kræsne drikker

Der er en stor efterspørgsel efter at leve bæredygtigt, og det ses også i kaffeindustrien. Kaffeagenterne.dk forhandler bæredygtig og økologisk ristet kaffe, som stammer fra lande som Mexico og Honduras. Hos Kaffeagenterne.dk finder du ristet kaffe med certifikaterne Statskontrolleret Økologisk, Fairtrade, Rainforrest Alliance og UTZ CERTIFIED. Når man køber bæredygtig kaffe, så gør man også et slag for kaffebøndernes leveforhold samt miljøet og omstændighederne omkring kaffeproduktionen. Det er samtidig noget, man kan mærke på smagen. Hos Kaffeagenterne.dk benyttes slowroast metoden på deres risteri i Randers, der sikrer god aroma og høj kvalitet. Læs mere om bæredygtig og økologisk friskristet kaffe på hjemmesiden.

Single Estate rå kaffebønner fra hele verden

Hos Kaffeagenterne.dk kan du også købe rå Single Estate bønner. Det betyder, at kaffebønnerne kommer fra én farm, og den bærer normalt navnet af familien eller kooperativet. Her er altså mulighed for at få en original og autentisk oplevelse fra en lokal kaffefarm i Etiopien, Costa Rica eller sågar Guatemala. Kaffeagenterne.dk sælger et rigt udvalg af rå Single Estate bønner, som du selv skal riste. Når al kaffen, kommer fra et sted af, kommer man til at opleve de individuelle forskelle i klimaerne i et land. Derfor er Single Estate kaffebønner fra Colombia eller et af de andre lande ikke én enhed, men noget unikt alt efter hvilken farm man vælger. Hvis du er fristet til at prøve rå Single Estate kaffebønner af, så tag et kig forbi hjemmesiden Kaffeagenterne.dk.

Hos Kaffeagenterne.dk sælges ristet kaffe fra eget risteri, der ligger i Randers, eller du kan få kaffebønnerne tilsendt rå. Der sælges både økologiske bønner samt Single Estate kaffebønner, som kommer fra en lokal farm fra et af verdens mange hjørner. Den fuldendte kaffeoplevelse starter online på denne forhandlers hjemmeside.

Kategorier