Nika Jagtrejser står for jagtrejser til Polen

Nika Jagtrejser er et rejseselskab med mere end 25 års erfaring. Det er jagtrejser som går til store dele af verden og derfor kan du også komme både til Afrika, Rumænien, Ungarn og Polen.

Nika Jagtrejser

Polen jagtrejser er en oplevelse for livet

Konkurrencedygtige jagtrejser behøver du ikke længere at lede efter. Nika Jagtrejser er lige netop et rejseselskab, som har baseret sig på at tilbyde dig de bedste priser. Det gælder uanset om turen går til Polen, Namibia eller Rusland. Der er mange forskellige former for vildt at jage, og du kan naturligvis selv være med til at bestemme, hvilke typer jagt turen skal bestå af. På webshoppen har Nika Jagtrejser sat en række tilbud op til dig, men du må også meget gerne få et uforpligtende tilbud på en tur du selv foreslår. Det er ikke bindende og du er altid velkommen til at ringe ind og høre om de mange muligheder, som der kan strikkes sammen.

Jagtrejser til Polen med masser af tradition

Jagtrejser til Polen er særdeles populære hos Nika Jagtrejser. Det skyldes, at der er stærke jagttraditioner hos det polske folk og en jagt i Polen er ligesom at træde ind i en tidsboble tilbage i tiden. Der er særdeles store jagtrevirer i Polen, og det er blandt andet en af grundene til at personalet hos Nika Jagrejser holder så meget af at gå på jagt i landet. Derudover har man adgang til alt fra 4.000 til 40.000 ha store jagtrevirer, hvor alle former for jagt er mulige. Vil man gerne have en ekstra autentisk oplevelse kan der ske indkvartering hos lokale jægere, men hotel er også en mulighed. Der er altid fuld forplejning med i indkvarteringerne, og det er selvfølgelig gastronomi forberedt efter polske traditioner. Noget som du kan læse meget mere om på www.nikajagtrejser.dk. Derinde kan du også komme i kontakt med personalet, som altid hjælper dig med et smil.

Kategorier