Køb jagtudstyr og tilbehør til jagt online

Vildmarks forhandler en bred vifte af forskelligt udstyr til jagt, så går du på jagt så gå ind og besøg deres hjemmeside, hvor du kan finde alle typer udstyr til jægeren.

I deres sortiment af jagtbeklædning finder du et stort udvalg, af kvalitets produkter til den rette pris. Jagtbeklædningen bestilles direkte hjem fra producenten som du slipper for at betal for det fordyrende mellemled. Derfor kan Jagtbeklædningen sælges til en billig pris. Du finder mange forskellige typer af jagtbeklædning f.eks. jagtskjorter, jagtstrømper, jagtfleecejakker, jagthandsker, jagtbælter og m.fl. Derfor har du mulighed for at finde lige netop den jagtbeklædning der passer til netop dig.


Kikkertsigte

Hos Vildmarks finder du også dit kikkertsigte. Kikkertsigterne findes i flere forskellige varianter, og er af rigtig god kvalitet og til en billig pris. Kikkertsigtet giver jægeren den præcision som er nødvendig for at være sikker på at få nedlagt sit bytte på en ordentlig måde. Kikkertsigterne monteres på riflen og gør at jægeren kan skyde sit bytte over længere afstand. Du finder bl.a. den lækre optisan mamba serie på www.vildmarks.dk. Her er du sikret et kikkertsigte af højeste kvalitet med justerbar rødpunktsigte og paralax justering. Kikkertsigtet er med riffelmontage og 5 års garanti.


Waders

Du finder også et stort udvalg af waders og andet vandtæt tøj hos Vildmarks. Vildmarks forhandler mærket Ocena, som fremstiller waders og andet regntøj af højeste kvalitet, som er lavet af materialet Comfort Stretch. Det gør f.eks. waders mere fleksible og lette, så du får meget nemmere ved at bevæge dig rundt i terrænet. Materialet er meget slidstærkt, og derfor har dine waders en længere levetid. Det er altså ikke uden grund at Vildmarks forhandler disse gode waders. Så uanset og du er jæger eller lystfisker er dette et sikkert valg når du skal ud og finde dig et par gode waders eller andet vandtæt tøj.

Kategorier