Sonos.dk - Køb jagt og outdoor udstyr

På www.sonos.dk finder du alt til jagt og outdoor liv. Vi forhandler et bredt sortiment indenfor jagtudstyr, kikkerter, luftgevær og meget andet.

I vores jagtsortiment finder du også Nikwax, som er høj kvalitets vaskemiddel og imprægneringsmiddel. Anvender du Nikwax på dit overtøj, fodtøj og jagttøj, forlænges levetiden væsentligt. Nikwax gør, at du kan holde dig tør, når enten du arbejder udendørs eller tilbringer meget af din fritid uden for. En anden fordel ved Nikwax produkter er, at de er meget nemme at anvende, og de sviner ikke over det hele. Nikwax er vandbasseret og derfor meget miljøvenlig. Så har du brug for imprægneringsmiddel, som holder dig tør, varm og komfortabel i vårdt vejr, skulle du købe Nikwax i vores webshop på www.sonos.dk.

IPSC grej

Vi forhander også et bredt sortiment af IPSC grej. Vi har mulighed for at skaffe næsten alle varer hos  Double-Alpha Academy, så hvis du synes, at vi mangler noget på vores hjemmeside, skal vi nok forsøge at skaffe det hjem dog med en lidt længere leveringstid end normalt. Under IPSC grej har vi bl.a.: bælteclips til høreværn, pistoltaske, knæpuder og forskellige former for riffelholdere. Al vores IPSC grej er naturligvis af de bedste kvalitet, og grejet sælges til en yderst god pris. Så besøg vores hjemmeside www.sonos.dk.

Apple Wizards praktiske æble opsamler

På www.sonos.dk finder du også den meget effektive apple Wizards æbleopsamler. Er du træt af at få ondt i både benene og ryggen, når du skal plukke æbler. Med Apple Wizards praktiske æble opsamler kan du samle dine æbler op fra jorden helt uden at bukke dig. Den er også yderst nem at tømme igen i en spand, og derefter kan man forsætte opsamlingen. Apple Wizard er et meget smart og effektivt haveredskab, som er uundværlig, når frugterne på træerne bliver moden hen på sommeren. Se den og mange andre naturskønne varer på www.sonos.dk.

Kategorier