Køb alt til jagt - jagtudstyr, jagtstiger, jagttøj med mere online

Iversen-import er en onlineshop, hvor du finder alt til outdoor living, herunder jagt. Her findes produkter en masse inden for beklædning, jagtudstyr, jagtstiger, jagttøj med meget mere.

Jagtstige

Når du går på jagt, er det essentielt at du kan danne dig et fuldstændigt overblik over dyrenes færdes på en sikker måde. En jagtstige - som også kaldes hochsitz, hochstand eller jagttårn over en bred kam - er en rigtigt god måde at danne sig dette overblik på. Hos Iversen import finder du forskellige modeller inden for jagtstiger og inden for forskelllige prisgrupper. Iversen-import har blandt andet en Herkules freestand jagtstige 4 eller 4,5 meter i sit sortiment. Her er tale om et eksklusivt produkt inden for jagtstiger med tre regulerbare ben, der gør det muligt at finde fodfæste på al slags underlag. Stolen er polstret på sæde og ryg med en pude for din komfort og foden kan ligeledes drejes således du får det nødvendige udsyn hele vejen rundt. Hos Iversen-import finder du ligeledes en et-benet jagtstol med lædersæde og magneter, således du har styr på dine patroner. Jagtstolen giver mulighed for et lille hvil, inden det for alvor går løs.

 

Jagtudstyr

Under kategorien jagtudstyr finder ud Iversen-imports store udvalg inden for jagtudstyr, såsom en skydestok, der giver dig stabilitet, når du lægger an til skydning. Her findes også en foderspiral til montering i din fodertønde. En Sordin skydebrille ligger Iversen-import også inde med, således den tidlige morgensol ikke forstyrrer sigtbarheden. Et høreværn fra Huntly, der gør det muligt at kommunikere, findes du også i kategorien jagtudstyr.

 

Jagtstiger

Holder du også af outdoorlivet, herunder jagt, skal du omkring Iversen-import for at orientere dig og shoppe løs inden for jagtstiger og jagtudstyr, så du er godt klædt på til en succesrig jagt. Du finder utvivlsom lige det, du står og mangler og har du ikke et behov, du ikke umiddelbart finder i webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte Iversen-import, der naturligvis står klar til at hjælpe dig med at finde det, du står og mangler.

Kategorier