Royal Copenhagen Blå Mega Riflet er et attraktivt stel

Alle stel fra Royal Copenhagen er malet i hånden og kommer i både traditionelt design samt moderne varianter såsom Royal Copenhagen Blå Mega Riflet, der er en moderne nyfortolkning af det klassiske musselmalede stel. Stellene kan købes online på Inspiration webshoppen.

inspiration.PNG (1)

Royal Copenhagen er landets førende porcelænsproducent

Alle de nye og gamle stel fra Royal Copenhagen bliver stadig den dag i dag malet i hånden, hvilket giver dem et helt unikt og kvalitetsfuldt udtryk. Hos Royal Copenhagen har man valgt at holde de gamle traditioner i hævd, selv da maskinel og automatiseret produktion overtog stort set alle andre producenters manufakturering. Når man får en kop eller et andet stykke porcelæn fra Royal Copenhagen i hånden, føles det lækkert og let. Der er tænkt over hver en detalje, og kun de fuldstændigt fejlfrie varer finder vej til butikkerne såsom Inspirations webshop. Her kan man shoppe løs blandt de mange smukke stel fra Royal Copenhagen og glæde sig til at få porcelænet i hånden første gang, når det leveres hurtigt og sikkert med posten efter bestilling via hjemmesiden www.inspiration.dk.

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet er en opdateret udgave

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet er en spændende nyfortolkning af det klassiske, musselmalede mønster, der har eksisteret i mange hundrede år. I år 2000 besluttede man sig hos Royal Copenhagen for, at det var tid til en opdateret variant af det klassiske stel. En anerkendt designer fik til opgave at lave en nyfortolkning, og resultatet blev Royal Copenhagen Blå Mega Riflet stellet, der siden er blevet meget populært og en elsket del af sortimentet af porcelæn fra den anerkendte producent. Køb Royal Copenhagen Blå Mega Riflet hos Inspiration og få adgang til det komplette stel.

Vælg mellem et klassisk stel eller en moderne nyfortolkning såsom Royal Copenhagen Blå Mega Riflet fra den anerkendte producent af porcelæn, som er at finde online hos Inspiration på hjemmesiden www.inspiration.dk.

Kategorier