Køkkenudstyr til de professionelle

Alt i alt fremstår Nordisk Storkøkken som et fremragende valg, når det gælder køkkenudstyr. Flot og overskuelig opsætning, gør det nemt og bekvemt at søge efter det produkt man leder efter.

Køleborde

Nordisk Storkøkken tilbyder lige nu fryseborde og køleborde. Skal der sørges for at diverse drikke- og madvarer til det tørstige publikum holdes i Køleborde, eller skal madvarerne være inden for rækkevide når retterne skal tilberedes, så er her en mængde af smarte køleborde. Kølebordene fås i mange størrelser og varianter, og kan bruges til mange formål. Udført i flot rustfrit stål, er disse køleborde udført med henblik på at kunne holde til en travl og udfordrende arbejdsdag. Se det store udvalg af køleborde her.

 

Glasopvaskemaskine

Skal glassene holdes rene og skinnende, kan dette ordnes i et snuptag med en glasopvaskemaskine fra Nordisk Storkøkken. Lige nu er der over 20 forskellige glasopvaskemaskiner at vælge imellem, så der er næsten med sikkerhed også en glasopvaskemaskine som passer til dine behov. Vælg en glasopvaskemaskine fra Nordisk Storkøkken der kan ordne en stor omgang glas på kort tid.

 

Hætteopvaskemaskiner

Nordisk Storkøkken tilbyder lige nu også et stort udvalg af hætteopvaskemaskiner. Hætteopvaskemaskiner er alle robuste og står solidt på køkkengulvet. Uden tvivl en uundværlig tilføjelse i mange professionelle køkkener. Disse hætteopvaskemaskiner kan uden tvivl klare store volumener af opvask, over ganske kort tid. Med pt. seks forskellige hætteopvaskemaskiner at vælge imellem, er det på samme måde som tilsyneladende alt andet hos Nordisk Storkøkken, gjort nemt og overskueligt at finde en hætteopvaskemaskine som kan præcis det, man som kunde leder efter.

Kategorier